Kodinvaihtajan lyhyt oppimäärä fengshuin periaattein
 
Elämässä on tilanteita, kun joko joudumme muuttamaan tai koemme muuton tarpeelliseksi. Vaihdamme kenties työpaikkaa ja joudumme muuttamaan toiselle paikkakunnalle, ehkä jopa ulkomaille asti. Perhe on saattanut kasvaa niin, että koti on käynyt ahtaaksi ja toimimattomaksi. Joskus myös koemme kodin sijainnin hankalaksi tai epämieluisaksi. Oli syy muuttoon mikä hyvänsä, niin kannattaa huomioida määrätyt asiat, joilla voi olla suuri merkitys siihen, kuinka koemme onnistuneemme kodin valinnassa. Kuten kiinteistönvälittäjät usein mainitsevat asuntoja myytäessä; kolme tärkeintä asiaa onnistuneessa asuntokaupassa ovat sijainti, sijainti ja sijainti. Fengshui – konsultti on täysin samaa mieltä näissä prioriteeteissa.
 
 
 

Kun harkitset muuttoa uuteen asuntoon, niin tutustu ympäristöön esimerkitsi karttojen avulla, tutki alueen palvelut, yritykset ja maine; kiertele asuinalueella, puntaroi huolella haluatko saada osaksesi alueen qitä:

-vilkasta yang- qitä (vilkasliikenteinen katu, vilkas kauppakeskittymä, suuri koulu tai kampus, urheilukeskus, liikennekeskus, yökerho jne)

-sairasta tai saastunutta qitä (sairaala, maankaatopaikka, jäteasema, jätteenpolttolaitos, ongelmajätelaitos, kaatopaikka, jätevedenpuhdistamo jne)

-kuollutta qitä ( hautausmaa, krematorio, teurastamo, sairaala, hautaustoimisto, eläinklinikka, lihan ja kalan jalostamot jne)

-raskasta yin- qitä (hautausmaa, rukoushuone, kirkko, temppeli, moskeija jne)

-häiritsevä, vahingollinen tai uhkaava qi (poliisi- ja palolaitos, vankila, punaisten lyhtyjen alue, korkean rikollisuuden alue, raskaan teollisuuden alue jne)

-voimalaitos, voimalinja, sähköasema (riski altistua sähkö- ja magneettikentille)

-kaatopaikka, jätteenpolttolaitos (riski altistua haitallisille kaasuille)

Kun sopivalla sijainnilla oleva sopiva asunto on löytynyt, tulisi tehdä lisätarkastuksia:

-onko talolla/asunnolla tarvittava tuki (takana ja sivuilla)

-kohdistuuko taloon/rakennukseen leikkaavaa qitä ympäröivistä rakennuksista tai liikenneväylistä

-onko talo rakennettu täyttömaalle

-onko talo/asunto altis luonnonvoimille (kohti puhaltava vallitseva tuuli, korkea merivesi tms)

-onko talolla/asunnolla vakiintuneet asukkaat, vai nopea vaihtuvuus

-selvitä edellisten asukkaiden historia (sairastelua, avioero, työttömyys, väkivalta tms)

Mikäli asuntoon kohdistuu sha- qitä ja edellisillä asukkailla on ollut poismuuttoon vaikuttavia ongelmia, kannattaa harkita huolella onko järkevää muuttaa asuntoon, sillä riski kokea vastaavia ongelmia itse on varsin korkea. Kun mieluisa ja kriteerit täyttävä asunto on löytynyt, tulisi vielä tarkistaa ennen kalustusta, onko asunnossa mahdollisesti maasäteilylinjoja, joiden ylle ei ole suotavaa asettaa vuodetta tai muutakaan kalustetta. Ennen muuttoa olisi hyvä siivota ja tuulettaa asunto huolellisesti ja suorittaa energiapuhdistus esimerkiksi suolaa käyttäen. Sen jälkeen voikin hyvillä mielin muuttaa uuteen kotiin.

 
 

NOCTILUCA

Fengshui -konsultaatioita koteihin ja yrityksiin sekä Neljän Pilarin astrologisia tulkintoja.

YHTEYSTIETO

NOCTILUCA
paula@noctiluca.fi
Puh 040-550 2205

TILAA UUTISKIRJE